Új projekt indul Apukák világa címmel

Deszk Község Népművészetéért Alapítvány „Apukák világa” – „Új apai szerepminták a változó világban a családok megerősítése érdekében” címmel indít 2 éves projektet.

 

Ennek keretében transznacionális perspektívában tanulmányozzuk a családépítő, az apák gyermeknevelésbe való bevonásával kapcsolatos jógyakorlatokat a Duna Stratégia regionális együttműködésben résztvevő, illetve V4 országokban (családi, apás programok, körök, társadalmi hálózatok, klubok, motivációs megoldások). A tanulmányozás során kiemelt figyelmet fordítunk azokra a transznacionális jógyakorlatokra, amelyek kifejezetten az apák bevonására, a férfiak gyermekneveléssel kapcsolatos motivációinak előmozdítására, a vonatkozó attitűdbeli különbségek mérséklésére és megszüntetésére, valamint a gyermekek férfiképének, apaképének kialakítására és formálására irányulnak.

 

A projektet az EFOP-5.2.2-17 azonosító számú „Transznacionális együttműködések” című pályázati felhívás keretében Támogatja az Európai Unió és Magyarország Kormánya.

Kapcsolódó hírek

Sorry, the comment form is closed at this time.

CLOSE
CLOSE